Spartak Led Deres Fjerde Nederlag I Træk Og Tabte Mod Rubin

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Moskva "Spartak" tabte til Kazan "Rubin" med en score på 0: 2 som en del af den 20. runde af det russiske fodboldmesterskab. Mødet fandt sted i Moskva på Otkrytie Arena stadion.

Den vigtigste intriger i Moskva "Spartak" var udseendet af nykomlingen Quincy Promes i startopstillingen. Som et resultat dukkede spilleren op fra de første minutter og var i stand til at styrke venstre flanke af det rød-hvide angreb, men kunne ikke score effektive handlinger.

I første halvdel kan to gule kort og udvisning af Roman Zobnin noteres. Efter pausen besluttede trænerne for de røde og hvide at opdatere midten af banen, og i stedet for Hendrix dukkede Kral op på banen.

"Rubin" 8 minutter efter starten af anden halvdel af spillet formåede at udnytte den numeriske fordel i truppen, og Despotovic åbnede scoringen i kampen. Kvaratskhelia modtog en aflevering fra bunden af andres straffesparksfelt, hvorefter han stod under pres fra Moses og fandt Despotovich i besiddelse af Maksimenko med en aflevering, og han sendte bolden i hjørnet af målet med et touchdown-spark.

I kampens 71. minut udlignede hoveddommeren, Sergei Lapochkin, opstillingerne og viste den anden gule Oliver Abilgor, men dette hjalp ikke de røde og hvide, og i det 89. minut af mødet scorede Despotovich en dobbelt.

Dette er Spartaks fjerde nederlag i træk i officielle kampe. Den 20. februar tabte Spartak mod Dynamo i den russiske cup (0: 2), og inden vinterpausen tabte de to gange i træk i det russiske mesterskab: Zenit (1: 3) og Sochi 0: 1.

Spartak (Moskva) - Rubin (Kazan) - 0: 2

«Spartacus»: Maksimenko, Zhigo, Maslov (Bakaev, 81), Jikia, Ayrton, Moses, Hendrix (Kral, 46), Zobnin, Ponce, Promes, Sobolev.

«Rubin»: Dupin, Samoshnikov, Starfelt, Uremovich, Zuev (Begich, 25), Abilgor, Shatov, Musaev (Yevtich, 80), Kvaratskhelia, Makarov (Bakaev, 85), Despotovich.

Mål: Despotovich, 53, 89.

Advarsler: Gigot, 12; Moses, 20; Zobnin, 37, 45 + 3; Sobolev, 75; Jikia, 87 / Shatov, 7; Begich, 26; Abilgor, 62, 71.

Fjernelse: Zobnin, 45 + 3 / Abilgor, 71

Dommer: Sergey Lapochkin (Skt. Petersborg)

28. februar, Moskva. "Otkrytie Bank Arena"