Sportsnyheder: Jan Eydenzon Vinder Det Russiske Mesterskab

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sportsnyheder: Jan Eydenzon vinder det russiske mesterskab

Og Omsk "ubåde" har samlet en samling priser

All-russiske konkurrencer inden for undersøiske sportsgrene afholdes fra den 25. til den 29. januar i Chelyabinsk 50-meters swimmingpool "Stroitel". Juniorer og juniorer 14-17 år samt drenge og piger 12-13 år konkurrerer i svømning med finner, svømning i klassiske finner og dykning. Som en del af holdet i Omsk-regionen er to atleter allerede blevet prisvindere af konkurrencer i den yngste af disse alderskategorier.

Maria Badilova formåede at klatre op på podiet 4 gange. Den første dag vandt hun 2 sølvmedaljer - på afstande på 100 og 800 meter i finner. På den anden dag blev der tilføjet yderligere 2 sølvmedaljer til dem - Maria blev andenplads i 50-meter løb med finner, samt i 200 meter løb med finner. Artyom Kornienko vandt 2 medaljer mere. Han vandt bronze på 200 og 400 meter i klassiske finner.

I hovedstaden i Udmurtia fortsætter kampen om præmierne for det russiske mesterskab i luftvåbenskydning og de all-russiske konkurrencer i luftvåben og småkaliberskydning blandt atleter under 21 år. Mere end 400 deltagere fra 39 regioner i landet kom til Izhevsk.

Den 28. januar blev der inden for rammerne af det russiske mesterskab spillet medaljer i luftgeværskydning på et bevægeligt mål i en afstand af 10 meter. Master of Sports of Russia Yan Eydenzon, der repræsenterer Omsk-regionen, blev den bedste i denne disciplin. Vores Arseny Shishigin, der vandt "bronze", besøgte også podiet. Andenpladsen blev taget af Nikita Oreshkov fra Krasnoyarsk Territory.

Således har teamet i Omsk-regionen i dag allerede 3 "piedestaler". Lad os minde dig om, at Kirill Altukhov den 27. januar vandt bronzemedaljen i øvelsen”luftgevær, skyder mod et bevægeligt mål i en afstand af 10 meter”.