Rondon Scorede Og Assisterede I Kampen Mod Akhmat

Indholdsfortegnelse:

Anonim

CSKA Moskva besejrede Akhmat Grozny hjemme. Mødet på VEB Arena sluttede med en score på 2: 0. Debutmålet i "hæren" klubben blev scoret af nykomlingen i teamet Solomon Rondon og også på grund af hans målpas.

I første halvleg var det et lige spil, men fordelen var på siden af CSKA.

I det 36. minut tog Rondon dygtigt bolden til grænsen til feltet, ramte og ramte stolpen. Et minut senere fik hjemmeholdet en chance for 11 meter spark.

Nizich afbrød Fernandez's rabat med sin hånd. Rondon nærmede sig mærket og var nøjagtig - 1: 0.

7 minutter efter starten af anden halvdel fordoblede Nikola Vlašić hærens hold. Vlašić modtog en rabat fra Rondon og slog det første touch i det nærmeste hjørne - 2: 0.

I sidste ende gjorde Akhmat ikke meget, og CSKA kunne have gjort sejren endnu mere selvsikker, men fløjten til dommer Ivan Sidenkov fra Skt. Petersborg registrerede slutresultatet 2: 0.

Efter denne sejr vinder CSKA 40 point og bevarer den anden linje i det russiske mesterskabs stilling. Akhmat ligger på 11. plads med 26 point.