Sotnikova Betragter Ikke Valieva Som Favorit Ved OL I 2022

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Olympisk mester Sochi Adelina Sotnikova delte sin prognose for kvindernes singelturnering ved OL i 2022, som afholdes i Beijing.

Den 24-årige atlet, der allerede har afsluttet sin karriere, er ikke enig i konklusionerne fra en række eksperter, der læser første linje på podiet Kamila Valieva … Sølvmedaljen fra det russiske mesterskab 2020 i en alder af 14 udfører allerede en tredobbelt aksel, firdoblet fåreskindfrakke og salchow. Hun blev den bedste blandt kvinder ved Channel One Cup, der blev afholdt i Moskva i begyndelsen af februar.

- Nogle kalder Kamila den største konkurrent til guld i Beijing-2022. Jeg har en anden mening. Rabat ikke vores mere erfarne skatere - Shcherbakova, Kostornaya og Trusova. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis ikke kun Valieva, men også en anden fra gårsdagens juniorer skyder næste sæson,”citerer SE Sotnikova.

De vigtigste resultater af Channel One Cup: smukke Valieva, uventede Kondratyuk og Medvedev, der ikke ved, hvordan man taber

Sotnikova bemærkede, at ved internationale konkurrencer vil Valievas skøjter blive bedømt strengere end hjemme-dommer ved Channel One Cup (90,25 point for det korte program og 179,19 for det gratis program).”Så i stedet for Camila ville jeg ikke smigre mig selv,” tilføjede den olympiske mester.

Valieva er den regerende juniormester. I sæsonen 2020/21 tillod det russiske kunstskøjteløb junior at deltage i flere turneringer for voksne atleter. Som et resultat vandt Kamila en af etaperne i den russiske cup, den anden var den anden, og ved det russiske mesterskab vandt hun sølv og tabte kun til den 3-gangige nationale mester Anna Shcherbakova.